Hemsida och onlinemarknadsföring av SEO konsult Magnus Strandberg

SEO Konsult med fokus på onlinemarknadsföring – Magnus Strandberg

Den här hemsidan och innehållet på den är skapad av Magnus Strandberg sökmotorkonsult sedan 2013. Magnus hjälper företag, organisationer och andra som vill nå mer korrekt synlighet på till exempel Google vid sökningar som är aktuella för deras verksamhet och mål.

Med en SEO-konsult som dessutom skapar innehållet på er hemsida (och även hemsidan i sig) så har ni fina chanser och framförallt möjligheter att nå de resultat som ni siktar på.

Några ord från Magnus

Jag hjälper små och medelstora företag med deras organiska synlighet på Google. Förutom det så hjälper jag även till med att annonsera på Google och jag gör även breda och djupa analyser som jag sedan omvandlar till texter.

Dessa texter (innehåll) hjälper sedan till att förbättra er synlighet på Google. Jag jobbar alltid med att hitta kärnan i syftet och målet i den aktuella satsningen för er – på så sätt så identifierar jag tillsammans med kunden det som är själva målet. Det kan handla om att öka varumärkeskännedomen, bredda synligheten till fler sökningar genom nytt innehåll eller att skapa och driva en annonskampanj.

Certifieringar i Google

Jag är certifierad i Google Analytics, Google Ads, Google My Business. Googles olika certifieringar syftar till att skapa en grund för alla som håller på med Googles olika verktyg. Det här innebär för dig som kund att jag innehar en viss kunskapsnivå som stämmer helt överens med Googles riktlinjer och även krav vad gäller ”best practise”.

Vill du också få hjälp med onlinemarknadsföring för er hemsida? Kontakta mig via mail: magnus(at)magnusstrandberg.se eller via telefon 0739651200.