Inredningstips, inspiration för ditt vardagsrum

Hur ska man inreda sitt vardagsrum?

Ja, det vet bara du.
Ditt hem är unikt precis som du är. Din stil är också på många sätt unik men vi hjälper dig på vägen här.

Att inreda sitt vardagsrum är en sak som är viktig - vi spenderar mycket tid i vardagsrummet och då ska det ju vara en plats som man trivs på eller hur?

Vi gillar att man utmanar och tänker nytt genom att våga ta fram sin egen känsla för design. Vi tycker att man ska blanda former i sitt vardagsrum. Det gör att det automatiskt skapar en känsla av liv, kärlek och värme. Bord och soffor är många gånger trista och "statiska" vilket ger en känsla av stelhet. Om man då hittar t ex möbler med lite mer levande former och färger så blir det ett väldigt bra komplement till den övriga inredningen i vardagsrummet.

Ett vardagsrum känns mer levande om man får in lite fler sittplatser t ex. Det kan man göra med härliga, runda puffar som dessutom då blir en bra brytpunkt mot soffan och soffbordet. Vilken belysning du har i ditt vardagsrum påverkar också ganska mycket vilken känsla man får - kombinera gärna med en bra och funktionell golvlampa med en mysig lampa på bordet eller fönsterbänken som ger en mysbelysning.