Skellefte Kraft - Alltid miljövänlig el.

Skellefte kraft är det lokala elföretaget som tagit klivet ut i Sverige. Man har gjort det men samtidigt behållit sin norrländska charm.

Att få el från skellefte kraft är enkelt – det enda du behöver göra är att fylla i ditt postnummer på deras hemsida så får du dagens aktuella elpriser från dem. Här har du länken som ger dig ett sjyst elpris från Skellefte kraft.

Vilken typ av el levererar Skellefteå Kraft?

Man levererar uteslutande miljövänlig el från vindkraft och vattenkraft. Det här innebär att du inte behöver välja miljöel – du får det automatiskt. Så letar du efter miljövänlig el så rekommenderar vi verkligen Skellefte kraft.

Ett bevis på att man är miljövänliga är att man får använda sig av märkningen Bra miljöval från Naturskyddsföreningen.

Du kan välja att teckna ett rörligt elavtal hos Skellefte kraft med påslag på 6 öre/kwh, exkl. moms. Påslaget man lägger på är tänkt att täcka de kostnader som bolaget har för t ex att köpa in ursprungsmärkt el från förnyelsebara källor. Det ger dig också en extra trygghetskänsla att man verkligen är miljövänliga.

Vill du teckna ett elavtal med fast elpris från Skellefteå kraft så får du ringa in till dem.

Sveriges bästa kundservice bland elbolagen

Ja, det stämmer.
Deras kunder har gett dem det bästa betyget av alla elbolag i hela Sverige. 2018 fick man priset för bäst service - för sjunde året i rad dessutom. Det här innebär att du som kund kan vara trygg med att du får ett bra bemötande och en förstående kundtjänst. Fantastiskt bra säger vi.

Förutom ett grymt bra elpris så får nu alla nya kunder ingen månadsavgift under de första 6 månaderna.

Fakta om Skellefteå Kraft

Om företaget: Företaget är baserat i Skellefteå och grundades redan 1906. Det ägs idag av Skellefteå kommun till 100% och man erbjuder el över hela Sverige. Så även om du inte bor i trakterna runt Skellefteå så kan du alltså få el från dem.

Miljöel: Man använder sig uteslutande av vindkraft och vattenkraft så du är alltid garaneterad förnybar och hållbar el. Det gillar vi!

Olika elavtal: Du kan välja mellan ett fast elpris eller ett rörligt elpris

Telefon: 0910-77 25 50

Adress:Kanalgatan 71, 931 80 Skellefteå

Mail:kundservice@skekraft.se