Väggklockor för en personlig inredning

(Den här artikeln innehåll sponsrade länkar)

Lyft ditt hem med en väggklocka för just din stil.

Med rätt inredningsdetaljer så kan du lyfta ditt hem till just den nivå och den stil som du önskar. Det är också här som väggklockor verkligen kan göra en avgörande skillnad.
När du ska hitta rätt detaljer för väggarna så tycker vi att du också satsa på en väggklocka.

Med ett ökat utbud på nätet med väggklockor/väggur så blir det ju också svårare att välja rätt klocka för just ditt hem. Vi vill försöka ge dig inspiration och valmöjligheter när du ska välja ett väggur. Vi ger dig tips baserat på några av de vanligaste stilfamiljerna och trenderna. Vi vill att du ska se din väggklocka som en viktig inredningsdetalj i ditt hem, dina rum. Hittar du rätt klocka så kan du verkligen förvandla rummet till något helt annat.

Olika stilar på väggklockor

Låt oss börja med lite olika stilar och trender så du får inspirationdirekt.

Väggklocka retrostil

Med en retrostil för din väggklocka så får du en klocka som har en tydlig urtavla med en enkel men utmanande design. Du kan lätt välja färg eller kanske en klocka med ett lite roligare motiv som passar dig.

Digitala väggklockor

Med en digital väggklocka så visar du att du är modern. Den här typen av klockor för ditt hem blir mer och mer populära för varje år som går och idag finns det ett riktigt brett utbud av digital klockor.

Ett klassiskt digitalt vägg ur har en urtavla som är digital (så klart) med någon form av belysning vilket gör att dem är lättlästa och tillgängliga från alla vinklar i rummet. En digital väggklocka passar bra till både kontor och ditt hem och vill du ha lite fler funktioner i klockan kan du lätt få t ex datum och tidszoner,, termometer och annat som kompletterar klockan på ett bra sätt.

Väggklocka med skandinavisk stil

Om du är ute efter en stil som andas modern och retro med en stark känsla av elegans i en och samma produkt? Då ska du leta efter väggklocka i skandinavisk stil.

Dessa klockar är stilrena, minimalistiska med de tydliga och välbekanta ljusa färgerna som man lite slentrianmässigt brukar kalla för Nordic light. En stor fördel med den här stilen och typen av väggklockor är att dem passar oftast bra med de flesta andra stilar och färger vilket gör att du säkert hittar en som du också gillar.

Väggklockan som inredning

Din väggklocka är en inredningsdetalj med stor funktionalitet. Den väcker och håller liv i rummet och skapar en nyfikenhet hos dina besökare - den drar uppmärksamheten till sig.
Vägguret i ditt hem blir en punkt i rummet som med fördel bör formas och anpassas för det aktuella rummet så du höjer stämningen och känslan du vill åt. En modern diskret väggklocka passar bra med en lite mer minimalistisk stil medan en tydlig retroklocka enkelt fungerar med lite mer levande rum och miljöer. Det finns en anledning till att du ser en viss typ av klocka på tågstationer till exempel.

Några vanliga stilar på väggklockor 2020 är bland annat retrostil, shabby chic, industrial och även DIY-klockor.
Oavsett vilken stil du väljer så kommer du höja känslan du vill åt i ditt rum

En väggklocka har vanligen ett kvartsur som är analogt och drivs av vanliga batterier. Idag är det också vanligt med radiokontrollerade klockor som lämpar sig för t ex skolor och sjukhus. En annan vanlig trend är svepande sekundvisare för att vara så tysta som möjligt.

Redo för att köpa en väggklocka?

Annons

Just nu - 25 - 40 % rabatt på allt!

Annons

Annons

Nu får du 10% rabatt på ett helt köp samt andra oslagbara priser på inredning - FYNDA NU!