Doftoljor och parfymoljor

(Den här artikeln innehåll sponsrade länkar)

Lyxa till ditt hem med doftoljor

Varför inte göra vardagen fylld av lite mer lyx? Få en härlig miljö som andas lugn och positivitet i ditt hem genom att använda olika doftoljor.

En doftolja är en olja som är högkoncentrerad för att vid uppvärmning avge en rik och aromatisk doft i närmiljön. Du kan enkelt med hjälp av några få droppar av en doftolja skapa en riktigt avkopplande och harmoniskt stämning i ditt hem som även stimulerar dina sinnen. Det räcker med några få droppar av dina favorit bland doftoljor så en flaska doftolja räcker vanligtvis länge.

Hitta rätt doftolja för just dig

Att hitta rätt doft som passar just dig behöver inte vara svårt. En doft i vår omgivning påverkar oss mer än vad de flesta tror och sätter oss i en specifik stämning beroende på vilken doft vi utsätts för.
Att vara i ett väldoftande rum skapar ett lugn och välbefinnande som väldigt få andra saker lyckas med. Tänk dig att omvandla ditt vardagsrum till en skön oas som påminner om en rofylld och familör stämning eller varför inte ett sovrum som tar bort stressen. Det kan du uppnå med rätt doftolja.

De olika rummen i ditt hem har behov av olika stämningar precis som du. Ditt sovrum bör t ex ha en avkopplande effekt på dig medan köket ska andas fart och fläkt samtidigt som din hall bör vara inbjudande.

Din doftolja (eller parfymolja) passar bäst tillsammans med en Aroma Diffuser och det ger dig den bästa effekten och du får en elegant doft i ditt hem. Genom att bara använda några få droppar så skapar du den där stämningen du vill ha. En droppe räcker för att t ex ge en lite mer diskret doft medan låt säga tre droppar av din doftolja ger dig en mer närvarande doft. Det är du själv som väljer vilken bredd och styrka du vill ha i din doft.

Citrus/Citron - är en doft som får oss att känna oss lyckliga, fria och tillfreds. En doft av citrus ger en stark känsla av sommar och värme varför vi tipsar om att använda citrus på våren och sommaren för att förstärka känslan och upplevelsen av just sommaren.
En bra sak med just citrusdoft är att den är effektiv när det gäller att få bort oänskade dofter som t ex matos. Doften stärker din koncentration och ger ett positivt sinnestillstånd.

Lavendeldoft - ger en positiv inverkan på ditt humör. Den är känd för att vara avstressande och ge ett lugn - det gör att vi tycker den passar alldeles utmärkt i t ex sovrummet.

Vaniljdoft - ger dig en stark känsla av trygghet och brukar klassas som traditionellt feminin doft. Den påstås också kunna stilla sötsuget och blir en ersättning för t ex godis.

Kvalitet ger dig en mer givande doftolja

Som med mycket annat så är kvalitet viktigt också när det gäller doftolja. En lite billigare doft har vanligtvis en syntetiska dofter som istället för att skapa välmående faktiskt kan ge t ex viss huvudvärk.
En doft ska ju ge dig och ditt hem ett välmående eller en specifik känsla i hemmet. Det är värt att betala lite mer för ed doftolja framförallt som du ine behöver mer än några få droppar för att sprida känslan du vill ha i rummet eller hemmet.

En bra och äkta doftolja behöver inte heller vara dyr bara för att det är bra kvalitet. Visst, den kostar mer än billigare syntetiska oljor men inte speciellt mycket mer. Det finns flera butiker även på nätet som säljer doftoljor - en av dem är peaceofohome och dem har alltid fri frakt över 499 kr, öppet köp och köp nu betala sen.

Annons

Just nu - 25 - 40 % rabatt på allt!

Annons

Annons

Nu får du 10% rabatt på ett helt köp samt andra oslagbara priser på inredning - FYNDA NU!